Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att veta mer om oss! På Stans & Press är vi idag cirka 80 anställda och vårt behov av nya medarbetare ökar kontinuerligt i takt med vår vision att växa och utvecklas. Vi hoppas att du är en av dem som vill och kan bidra med engagemang och kompetens. Företaget där människan alltid sätts i centrum!

Varför Stans & Press

Vi ägs av Teqnion som är en stabil och lönsam företagsgrupp. Som dotterbolag till dem har vi frihet att agera självständigt, vilket ger oss handlingskraft och möjlighet att ta snabba beslut. Via Teqnion har vi även stora möjligheter att utvecklas och växa genom deras kunskap, kontaktnät och finansiella resurser. Vi är en snabb, pålitlig och flexibel leverantör till stora världsledande svenska företag och utvecklar hela tiden vår förmåga att anpassa oss till rådande marknadsförhållanden. Vi har engagerade, kunniga och ansvarstagande medarbetare som arbetar mot samma mål och ett företagsklimat som präglas av öppenhet, arbetsglädje och framtidstro.

Vi bryr oss

På Stans & Press sätter vi alltid människan i centrum. Vi arbetar medvetet för att skapa en säker, ergonomisk och inkluderande arbetsmiljö i vilken alla oberoende av kön, ålder, kulturell- eller social bakgrund etc. kan lyckas och utvecklas. Team med mångfald gör oss starkare och mer innovativa.

Utveckling och karriär

Vi har en bredd av medarbetare inom olika yrkesområden som gör Stans & Press till en arbetsplats med många kompetenser och utvecklingsmöjligheter. Här följer några exempel:

 • Produktion- och
  underhåll
 • Marknad/ försäljning
  och projektledning
 • Inköp och logistik
 • Kvalitet och miljö
 • Ekonomi och IT
 • Personal
Träna på jobbet
Träna på jobbet

Lediga tjänster:

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna in en spontanansökan via nedan formulär.

Ansök här

Oavsett om vi har lediga tjänster eller inte, så är vi alltid intresserade av talangfulla personer som kan leda oss in i framtiden.

De arbetsområden vi ofta har vakanser inom är:

 • Svetsning (manuell och robot)
 • Kantpressning (manuell och robot)
 • Laserskärning (2D)

När vi rekryterar väljer vi noggrant ut de personer som har rätt motivation, kompetens och erfarenhet samt förutsättningar att bli en bra lagspelare i det team man ska tillhöra. För oss är din vilja och utvecklingsförmåga avgörande för att vi som företag ska kunna bibehålla vår flexibilitet och konkurrenskraft. Tycker du att det låter intressant att börja arbeta på Stans & Press skicka din ansökan och bifoga ditt CV samt några rader om dig själv i fältet för meddelande. Alternativt kan du skicka din ansökan direkt till vår personalchef Helén Lundqvist, helen.lundqvist@stanspress.se

Vi söker alltid duktiga medarbetare

Skicka in spontanansökan