Kantpressoperatör till Stans &Press

OM FÖRETAGET

Stans & Press i Olofström AB är ett verkstadsföretag som är specialiserat på legotillverkning av kvalificerade komponenter i små- och medelstora serier till i huvudsak internationella kunder, varav fordonsindustrin utgör en betydande del. Vi är idag ca 65 anställda vid våra produktionsenheter i Vilshult och Kallinge. I Vilshult där flertalet av de anställda finns arbetar vi med bl.a. laserskärning, pressning, svetsning och montering, medan vi i Kallinge är helt inriktade på vattenskärning.
Stans & Press grundades 1974 och ingår sedan 2018 i Teqnion som är en snabbt växande företagsgrupp med ett drygt 20-tal självständiga dotterbolag. Vid Stans & Press bedriver vi vår verksamhet med stolthet och ansvarskänsla och med målet att erbjuda de anställda ett företagsklimat genomsyrat av öppenhet, framtidstro och arbetsglädje. Vi söker nu en Kantpressoperatör till Vilshult.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team på 8 personer som roterar mellan de olika kantpressarna (Xpert och Ursviken). I arbetsuppgifterna ingår:

  • Förebyggande underhåll enligt schema.
  • Kvalitetskontroll av material och färdiga detaljer.
  • Avrapportering i vårt affärssystem (Monitor) och vårt underhållssystem (Tekla).
  • Att hämta/lämna material från lager med gaffeltruck.
  • Packning av artiklar enligt packinstruktioner.

DIN BAKGRUND

Du som söker ska ha verkstadserfarenhet som maskin- eller pressoperatör. För arbetet krävs att du har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet. Du behöver ha goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning samt förståelse för måttnoggrannhet, toleranser och materialkvalitet. Du behöver därutöver ha grundläggande datorkunskaper samt erfarenhet av att arbeta i affärs- och underhållsystem tillsammans med goda kunskaper i svenska. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av kantpressning. Som person är du tekniskt intresserad, flexibel och noggrann. Du bör därutöver ha förmåga att samarbeta och ta initiativ samt vara problemlösningsorienterad.

INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas.
Arbetstiden är två-skift.
Urval till intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Produktionschef Mesud Bico på tfn 070-259 63 06 eller e-mail mesud.bico@stanspress.se

ANSÖKAN

Din ansökan sänder du senast den 20 november till:
Stans & Press i Olofström AB
Stålvägen 1
293 95 Vilshult
eller via e-mail: helen.lundqvist@stanspress.se

Kantpressoperatör

  • Placering: Vilshult
  • Jobbtyp: Tillsvidareanställning
  • Publicerat: 27 oktober, 2023
Sök jobbet