Stans & Press

Stans & Press Vilshult
Vilshult
Stålvägen 1
290 62 Vilshult

Stans & Press Kallinge
Kallinge
Järnbruksvägen 3
372 52 Kallinge

Stans & Press Blomstermåla
Blomstermåla
Traversvägen
384 21 Blomstermåla

Stans & Press - vi började som det vi heter


Att stansa och pressa plåt. Idag har Stans & Press utvecklats till en komplett leverantör som laserskär, stansar, nibblar, pressar, klipper och bearbetar stålplåt, rostfritt och aluminium. När det gäller vattenskärskärning hanterar vi även andra material såsom titan, grafit, sten, plaster och gummi. Dessutom bistår vi våra kunder med konstruktion och beredning i program såsom Auto-CAD och 3D-CAD-program Pro/Engineer. Vår logistik är välutvecklad med ett modernt ERP- och EDI-system.
Stans & Press är naturligtvis kvalitetsgodkänt enligt ISO 9001:2008 och miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004. Från och med 26 oktober 2007 är vi godkända enligt ISO TS 16949.


Stans & Press AB består idag av 3 produktionsenheter och är i huvudsak underleverantör till andra företag. Vi har modernast tänkbara utrustning och arbetar aktivt på att förvalta kunskapsarvet som vår personal har med sig. Våra produktionsenheter finns i Vilshult, Ronneby och Blomstermåla.


Vi är leverantör till flera större OEM tillverkare som t.ex. Volvo AB, Alfa Laval, Geesink Norba & JOAB men också till många andra företag i olika branscher som, Nättraby Verktyg, Shiloh Industries ( tidigare Finnveden Metal structures), Ebersprächer Exhasust Tech. , EBP AB, HAKI mfl.
Vi är alltid öppna för nya lösningar och vågar ställa de rätta frågorna.

Här kan ni läsa våra certifikat:
ISO 9001 - Vilshult
ISO TS 16949 - Vilshult
ISO 9001 - Ronneby och Blomstermåla
ISO 14001 - Vilshult och Ronneby


Made by Råd & Reklam AB